moldaviabest.ro Web analytics

Despre noi | Moldavia Best

Despre Moldavia Best

Dacă te gândeşti să petreci un weekend sau o vacanţă într-o oază de linişte şi relaxare, să respiri aerul curat din Staţiunea Slănic Moldova, să admiri semetia brazilor şi să asculţi susurul râului Slănic, atunci vila Moldavia Best este alegerea perfectă. Situată într-un Colţ de Rai, binecuvântat de Dumnezeu cu frumuseţe, aer curat şi izvoare tămăduitoare - Slănic Moldova, judeţ Bacău, România.

Vila Moldavia Best se află la o distanţă de aprox. 2km de centrul staţiunii şi la aprox. 1.4 km de pârtia de schi NEMIRA, şi este printre cele mai bune alegeri pentru cazare în Slănic Moldova. Este poziţionată pe malul drept al râului Slănic vis-a vis de staţia Peco din localitate.

Vila Moldavia Best este o pensiune cochetă finalizată în august 2013, ce te întâmpină cu multă caldură şi bucurie, oferindu-ţi cele mai bune condiţii de cazare şi relaxare într-un cadru natural de vis.

Dotări

Cu o capacitate de 4 camere + living, respectiv 8 locuri, Moldavia Best îţi oferă toate serviciile, condiţiile şi confortul unei pensiuni moderne, păstrând însă designul călduros şi ospitalier al zonei. Vila este structurata astfel:

  • Parter: o cameră cu pat matrimonial şi baie proprie, living spatios (dotat cu canapea extensibilă), cu sală de mese, bucătărie tip openspace complet utilată, baie, acces pe terasă;
  • Etaj1: trei camere duble cu pat matrimonial şi băi proprii;

Toate camerele sunt dotate cu TV + cablu TV, internet wireless, încălzire şi apă caldă asigurată cu centrală proprie pe gaz.

Curtea, cu o suprafaţă de circa 1000 mp oferă un excelent loc de relaxare, loc de joacă pentru copii, parcare pentru 6-8 maşini, terasă generoasă, foişor cu grătar şi cuptor. În imediata vecinătate a curţii se află o mica plantaţie de fructe de pădure – zmeură, mure, coacăze negre şi altele. Pentru informatii despre tarife si conditii le cazare apasa aici

Obiective turistice

Dintre multele atracţii ale zonei amintim: renumitele izvoare minerale din Slănic Moldova, traseul turistic „300 de scări”, parcul din Slănic Moldova, Cazinoul Slănic Moldova, pârtia de schi Nemira-Slănic Moldova, cheile şi cascada Slănicului, sala de sport din Slănic Moldova, terenurile de tenis de camp, etc. La doar 14 km se află salina Tg. Ocna amplasată la 240 m adâncime şi care oferă condiţii optime pentru: relaxare, mişcare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de masă; tratarea afecţiunilor respiratorii, reculegere sufletească în lăcaşul sfânt al bisericii Sfânta Varvara şi cunoaştere în cadrul „Muzeului Sării”. Într-un mirific decor, la doar 6 km, pe Muntele Bolovanu se află amplasata Mănăstirea “Sfîntul Voievod Ştefan cel Mare”, un loc de pelerinaj cu o puternică încarcatură spirituală.

Motto-ul vilei Moldavia Best :” YOUR HOME, AWAY FROM HOME„ - este expresia intenţiei gazdelor de a-ţi oferi tot confortul necesar pentru a-ţi dori să revii cât mai curând!